Ring på: +45 31 22 07 32 mail@jjelectricalconsulting.dk

Elektriker

Elektriker Frederikshavn

JJ Electric Consulting dækker et professionelt og autoriseret team af elektrikere, hvis faglighed er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. For dig betyder det, at du som kunde er sikret den bedst kvalificerede service inden for nye el-installationer og el-renoveringsarbejde. Som autoriseret el-installatør er du garanteret, at vores service dækker alle juridiske og sikkerhedsmæssige krav og hensyn.

Elektriker services i hele Nordjylland 

Vores elektrikerservice dækker både Frederikshavn og resten af Nordjylland. Hos JJ Electric Consulting kan du forvente, at en aftale er en aftale. Vi kommer til tiden, vi holder prisen, og så gør vi alt, hvad vi kan, for at få både kundens ønsker samt sikkerhedskrav til at gå op i en højere enhed.

Elektriker i Aalborg og resten af Nordjylland

Vi oplever stor efterspørgsel på kompetent elektriker konsultation og el arbejde i store dele af Nordjylland, men især i Aalborg. Derfor er vi meget i Aalborg og er her til rådighed for konsultation. Samtidig kan vi betjene stortset alle adresser, der ligger i nærheden af Aalborg eller Frederikshavn efter aftale. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du bor i Aalborg eller andre områder i Nordjylland.

Kræver alt el-arbejde autorisation?

I princippet nej. Du må gerne selv trække ledninger og kabler fra eksisterende stikkontakter og udtag fra lamper. Lamper er du velkommen til selv at installere i allerede eksisterende udtag.

Du må også gerne selv skifte en indendørs stikkontakt, men du må ikke selv hakke en rille og trække kabler til en ny dåse, da der så er tale om en ny installation. Her skal du involvere en autoriseret elektriker.

Faste brugsgenstande såsom komfur, ovn og emhætte må du også selv skifte, så længe der er en i forvejen eksisterende stikkontakt, du kan tilslutte dem til. I de fleste tilfælde er hårde hvidevarer tilsluttet i en dåse eller et fast tilslutningssted, hvor du har brug for værktøj for tilslutning. I disse tilfælde skal du også kontakte en autoriseret el-installatør.

Skal du installere en ny vaskemaskine, må du også gerne selv gøre det, så længe maskinen kan tilsluttes en stikkontakt og stikprop. Vandtilslutningen skal nemt kunne tilkobles en stophane. Hvis det er nødvendigt med en ny stophane for at kunne installere maskinen, så skal du kontakte en autoriseret vvs-installatør.

Under alle omstændigheder, så er du med en autoriseret elektriker altid sikret, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Er du alligevel tvivl om det arbejde, du vil have udført, er noget du må klare selv, så er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi ud af, hvilke sikkerhedsmæssige vilkår, der dækker dine installationsønsker.

SKAL DU BRUGE ET TILBUD PÅ ET EL-PROJEKT?

Så kontakt os i dag, så garantere vi at vende tilbage med en pris indenfor 24 timer

Referencer

HVAD SIGER VORES KUNDER?